Als ondernemer weet je als geen ander hoe je in je bedrijf moet werken. Logisch. De core business, dat is waar je goed in bent. Dat is waar je energie van krijgt.

Aan je bedrijf werken is een ander verhaal.

Want hoe vertaal je jouw talent naar een bedrijf? Hoe zet je je bedrijf in de markt? Hoe laat je verschillende afdelingen samenwerken aan één en hetzelfde doel? En hoe benut je het volledige groeipotentieel? Het zijn vragen waar lang niet iedere ondernemer een antwoord op heeft.
Ook dat is logisch. Je tijd en energie gaan naar de dagelijkse operatie. Bovendien ben je als ondernemer niet automatisch een expert in het laten groeien van een bedrijf. Ook dát is een vak apart. Nextep helpt ondernemers op verschillende manieren vorm te geven aan de groei van hun bedrijf.

Naar onze diensten

Nextep is wél een expert in het laten groeien van bedrijven. Maar wij geloven wel dat ondernemers het best zelf antwoord kunnen geven op vraagstukken rondom groei. Want jij kent jouw bedrijf het best. Jij weet hoe de markt eruit ziet. En jij bent de enige die kan bepalen welke kant je op wilt met het bedrijf.

Jij bent echter ook het langst werkzaam in jouw bedrijf.

Je hebt door de tijd al zo veel gezien en ervaren dat het lastig is eenvoudig uit te leggen wat de kernfactoren zijn. Wat nu werkelijk het verschil maakt. Waarom klanten bij jou kopen in plaats van bij de concurrent. En dat is wel van belang als je meer klanten wil bedienen en/of met meer mensen wilt gaan werken. Daarom helpt Nextep jou met jouw weg naar groei.

Om achter jouw succesformule te komen, ontwikkelt Nextep tools en programma’s. Deze baseren wij op wetenschappelijk onderzoek. Het is namelijk gebleken dat succesvolle bedrijven in veel aspecten op elkaar lijken.

Met de juiste combinatie van positionering, bedrijfsvoering en bedrijfscultuur is van veel bedrijven een succes te maken.

Om jou de tijd en moeite te besparen, maakt Nextep het gemakkelijk om van die kennis gebruik te maken, jouw concept te verwoorden en te vergelijken met andere bewezen succesformules.

Een voorbeeld is de Performance Predictor, een tool die eenvoudig inzicht geeft in jouw bedrijfsconcept en de kracht ervan, lees meer…

Samen naar
hetzelfde doel

Onze tools zijn erop gericht de hele organisatie richting hetzelfde doel te sturen. Door juist iedereen zijn of haar eigen doel en werkwijze in dienst te stellen van de klant. Wij geloven in afstemming: jouw organisatie op de omgeving én de verschillende disciplines binnen jouw organisatie op elkaar. Zo werkt iedereen binnen de organisatie aan hetzelfde doel. Een doel dat perfect is afgestemd op die ene plek in de markt waar voor jouw bedrijf de kansen liggen.

Want ook dát is waarin we geloven: voor elk bedrijf is een plek in de markt te vinden. Elk bedrijf kan succesvol zijn, als de organisatie optimaal ingericht wordt voor die ene, specifieke marktpositie.

Bekijk hier hoe jouw weg naar groei eruit kan zien.

Jouw weg naar groei