Bepaal zelf hoe jij wilt groeien

Bij Nextep bepaal je zelf wat jouw volgende stap naar groei is en hoe wij jou helpen. We bieden je verschillende diensten waarmee je ‘operatie groei’ voor jouw bedrijf kunt uitvoeren. Wij ondersteunen jou om zo veel mogelijk zelf te doen, maar staan klaar als het nodig is.

1. Online analyse tools

Doe het helemaal zelf! Met behulp van onze online analysetools verschaf je jezelf een helder inzicht in de potentie van jouw organisatie. Je maakt gemakkelijk en snel een analyse van de factoren die van invloed zijn op de groei van jouw organisatie.

Je krijgt direct inzicht in de te nemen stappen om groei te realiseren doordat de huidige situatie en de gewenste situatie overzichtelijk naast elkaar worden gezet. Met een specifiek voor jouw bedrijf gemaakt plan van aanpak vol concrete handvatten waarmee de volledige organisatie meteen aan de slag kan.

Op dit moment werken we er hard aan om in 2020 de Nextep-portal te lanceren. Klik hier en vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van de voortgang. Het is al wel mogelijk inzicht te krijgen in de groeipotentie van jouw bedrijf met onze eerste tool, de Performance Predictor.

Benieuwd wat jouw groeipotentie is?

Doe de Performance Predictor

2. Workshops

Ga je graag in breder comité aan de slag met jouw groeitraject? Tijdens de programma’s van Nextep maak je samen met collega-ondernemers of jouw medewerkers, onder begeleiding van een ervaren specialist, de weg naar groei inzichtelijk en ga je aan de slag. We bieden verschillende programma’s:

Strategie

Richting aan groei

  • Onderzoek
  • Vergelijk
  • Kies
  • Inspireer

Lees meer

Business plan

Van strategie naar actie

  • Prioriteer
  • Stem af
  • Budgeteer
  • Plan

Lees meer

In-house workshop

Met een groep medewerkers van jouw bedrijf kijken we gezamenlijk naar de verschillende aspecten van groei. Zo behouden we het overzicht, creëren we draagvlak binnen de gehele organisatie en zorgen we ervoor dat alle afdelingen eensgezind gaan werken aan het doel dat jullie sámen hebben bepaald.

Neem contact op

3. Advies & begeleiding

Wil je liever iets meer ontzorgd worden? Nextep staat klaar om je te begeleiden tijdens het gehele traject naar groei.

Hoe we dat doen? Door ons objectief op te stellen, gerichte vragen te stellen, je een spiegel voor te houden en je via onze tools te dwingen tot keuzes. Niet voor niets vinden wij dat iedere ondernemerde volgende stap naar groei zelf moet kunnen zetten. Jij kent jouw bedrijf het best. Wij zijn er om je de goede richting op te helpen, maar jij zet zelf de stap.

Maak een afspraak

Meer weten
over Nextep?

Lees hier meer over de werkwijze
van ons bedrijf.

Over Nextep