Zelf aan de slag!

Om het mogelijk te maken zelf op eenvoudige wijze een beeld te vormen van de omgeving en de interne organisatie van jouw bedrijf en daarmee een strategie voor groei te vormen, bouwt Nextep een online omgeving, een portal, waar je aan de slag gaat met allerlei modellen en theorieën die consultants ook gebruiken. We vertalen ze naar compacte vragenlijsten, invuloefeningen, overzichten en formats zodat ze voor eenieder bruikbaar zijn.

Stap voor stap nemen we je mee.

We stellen op de juiste momenten de juiste vragen, net als een consultant dat doet. Door vaak gebruik te maken van meerkeuzevragen verplichten we je een keuze te maken. Met een heleboel kleine keuzes schets jij een steeds scherper beeld van de omgeving van jouw bedrijf en het bedrijf zelf.

Slimme analyses laten zien waar jouw keuzes goed bij elkaar passen.

En welke kunnen duiden op zaken die wringen. Wederom precies wat een consultant ook doet.  Want als je eenmaal weet waar het wringt, kun je er iets aan doen. Maar ook, als je weet wat past, kun je daar steeds beter en vaker voor kiezen in jouw groeiende bedrijf. Met de verkregen inzichten, plan jij de volgende stap naar groei van jouw bedrijf!

Vul onderstaand formulier in en wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de Nextep-portal.